logo2016Lentopallovuosi 2016 on saatettu hyvään alkuun. Berliinin Olympiakarsinnat pelattiin viime viikon aikana loppuun ja tiukan turnauksen voittajaksi selviytyi lopulta Venäjä, joka katkaisi finaaliottelussa Ranskan voittokulun tylysti erin 3-1. Venäjä varmisti näin paikkansa Rioon ja Ranska ja Puola jatkavat vielä Tokion jatkokarsintaan. Suomen saaliksi jäi tällä kertaa vain yksi voitettu erä Bulgarialta, kivenkovilta finaalijoukkueilta ei tällä kertaa alkulohkossa eriäkään irronnut.

Faniyhdistyksen vastuulla olleet oheistapahtumat Finfanklubilla onnistuivat sen sijaan erinomaisesti. Lentopallon Venäjä-tappion jälkeen Suomi pääsi illalla yrittämään nuorten MM-jääkiekossa revanssia täpötäyden faniklubin kannustaessa raivoisasti omiaan. Kiitos YLEN ja Aikamatkojen teknisen avun yleisö pääsi seuraamaan suoraa Areena-lähetystä kiihkeässä finaaliottelussa. Terveisensä ja kiitoksensa Finfanteamilaisille kävi esittämässä myös liikunta- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen, joka oli yksityisellä lomamatkalla Berliinissä. Ilta päättyi Lähi-Tapiolan sponsoroiman loistavan tähtivieraamme Anssi Kelan esitykseen! Suomen voitonjuhlat Berliinissä näkyivät hyvin eri medioissa Suomessa ja saivat myös kansainvälistä huomiota CEV:in tiedottajan käytyä ihmettelemässä suomalaisten fanikulttuuria myös paikan päällä. Juttu päätyi lopulta myös FIVB-sivuille asti.

Fanitapaaminen maajoukkueen kanssa onnistui myös hyvin vaikkakin ensimmäistä kertaa se toteutettiin hävityn ottelun jälkeen.  Tuon vierailun yhteydessä saimme kuulla Olympiakomitean palloilulajien valmennuspäällikön Jukka Rautakorven terveiset, sekä YLEN kommentaattorin Timo Hoivalan otteluanalyysin.

Nyt vuoden vaihduttua uuteen muistutamme Finfanteamin vuoden 2016 jäsenmaksustasi.

Sen suuruus on edelleen 15 €, sekä uuden jäsenkortin painatus- ja postituskulut 2,5 €.

Jäsenmaksun voi kätevästi käydä maksamassa nettisivujemme www.finfanteam.fi kautta.

Jäsenkortit postitetaan 2 erässä tammi- ja helmikuun lopussa kotiosoitteeseenne.

Jäsenetuja on luvassa mm. Suomen Cupin finaaliviikonlopun lipuista, sekä maailmanliigan ottelulipuista. Syksyllä järjestettävien miesten ja naisten EM-karsintojen fanimatkoihin on tulossa jäsenalennuksia, sekä paikan päällä fanitapaamisia ja tapahtumia.

Kertyneitä varoja tullaan taas ohjaamaan Kuortaneella opiskeleville maajoukkuenuorille.

Suomen Cupin naisten ja miesten finaaliotteluissa maksamme jokaisesta tehdystä ässäsyötöstä 50 € Kuortaneen kannustusstipendirahastoon virallisen ottelutilaston mukaisesti.

 

Terveisin

Finfanteamin hallitus/psta pj Sami Mattila

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail