FinFanTeamin verkkokauppaan on tullut tänään myyntiin fanituotteita. Myynnissä on fanipaitoja, huiveja, sukkia ja narureppuja – tietenkin sinivalkoisella värityksellä. FinFanTeamin jäsenet saavat tuotteista huiman 20% alennuksen. Jäsenmaksun 30.4. mennessä maksaneille jäsenille lähetetään sähköpostitse 2.5.2024 koodi, joka syötetään lomakkeen kuponki kohtaan tuotetta ostettaessa.

Jäsenille 20 % alennus fanituotteista

Fanituotteita voi ostaa jo nyt normaalilla hinnalla, ja jäsenhinnalla vapun jälkeen. Jäsenemme saavat kaikista tuotteista 20% alennuksen. 

Alennuksen saa verkkokaupassa syöttämällä lomakkeen kuponki kohtaan koodin tuotetta ostettaessa. Koodi lähetetään sähköpostitse jäsenmaksun huhtikuun loppuun mennessä maksaneille torstaina 2.5.2024. Myöhemmin jäsenmaksun maksaneille ja uusille jäsenille alennuskoodi lähetetään noin kuukauden kuluttua jäsenmaksun suorittamisesta. 

Fanituotteet kannattaa tilata heti, niin saat tilaamasi tuotteet postitse ennen Tampereella 16.-19.5. pelattavia Kultaisen ja Hopeisen liigan pelejä. Ja toki tarvitset niitä myös muissa maajoukkueiden peleissä niin Suomessa kuin ulkomailla.  

Fanituotteet lentopalloa fanittaville

Sininen, ajaton ja hyvälaatuinen fanipaita, jossa edessä FinFanTeamin ja Lentopalloliiton logot. Takana valkoisella teksti FINLAND, VOLLEYBALL, FINFANTEAM. Koot: S, M, L, XL,XXL XXXL. Materiaali 100 % polyester, pesu 60 °C. Hinta 25€, jäsenille 20€.

 

Viimeistele faniasusi FinFanTeamin logolla varustetuilla sukilla. Sukat ovat valkoiset, pohja sininen. Sukkien kokoluokat 35-37, 38-40, 41-43, 44-46. Hinta 15€, jäsenille 12€.

Sinivalkoiset sukat, joiden varressa FinFanTeamin logo.

Reilunkokoinen, näyttävä, valkoinen narureppu FinFanTeamin logolla, johon mahtuu mukavasti tavaraa pelireissuilla. Narurepun koko 33 x 42 cm, materiaalina 100 % polypropyleeni. Hinta 10€, jäsenille 8€.

Valkoinen narureppu, jossa FinFanTeamin logo ja sana FINLAND.

Sinivalkoinen huivi – jokaisen lentopallofanin must-tuote. Hapsullisen huivin toinen puoli on valkoinen ja toinen sininen. Valkoisella pohjalla on huivin keskiosassa sinisellä tekstillä FINFANTEAM. Huivin toisessa päässä on Suomen lippu Sinisellä pohjalla on huivin keskiosassa valkoisella tekstillä SUOMI VOLLEY. Huivin molemmilla puolilla on toisessa päässä  Suomen lippu ja sana SUOMI, toisessa päässä FinFanTeamin logo.

Huivin koko on 14 x 127 cm, materiaalina 100 % polyester. Hinta 20€, jäsenille 16€.

Finfanteam huivi.

TERVETULOA OSTOKSILLE!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail