FinFanTeam ry:n hallituksen puheenjohtaja on vaihtunut. Nykyinen puheenjohtaja on Petri Hildèn. Lisäksi muutoksia on tapahtunut myös Facebookissa, kun FinFanTeam ry lopetti ryhmän FinFanTeam ry Suomi Volley ylläpitämisen. Ryhmän nimi myös muuttui tämän myötä. Yhdistyksellä on edelleen oma, virallinen Facebook-tilinsä, Finfanteam ry.

Hallituksen puheenjohtaja vaihtui

FinFanTeam ry:n hallituksen puheenjohtaja vaihtui tammikuussa 2024. Sami Mattila pyysi eroa puheenjohtajan tehtävästään sekä hallituksen jäsenyydestä. Syinä eronpyyntöön Mattila mainitsi henkilökohtaiset syyt.

FinFanTeam ry:n hallitus myönsi Mattilalle eron 21.1.2024. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii syyskuun 2023 vuosikokouksessa varapuheenjohtajaksi valittu Petri Hildén. Hallituksen kaikki jäsenet löytyvät FinFanTeamin verkkosivuilta/yhdistyksen hallitus.

Petri Hildén toimii yhdistyksen puheenjohtajana seuraavaan, myöhemmin tänä vuonna pidettävään vuosikokoukseen saakka. Vuosikokouksessa valitaan yhdistykselle puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan. Vuosikokouksen tarkempi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin FinFanTeamin kotisivujen ajankohtaisissa uutisissa.

FinFanTeam lopetti Facebook-ryhmän ylläpidon

Facebookissa on FinFanTeamin osalta myös tapahtunut muutoksia. Yhdistyksellä oli Facebookissa ryhmä nimeltään Finfanteam ry Suomi Volley. Tämä ryhmä ei ole enää lentopallon virallisen faniyhdistyksen FinFanTeamin ryhmä, eikä yhdistys enää ylläpidä ryhmää tai julkaise ryhmässä. Tämän takia ryhmän nimi on myös muutettu Lentopallon fanisivut -nimiseksi. Ryhmän ylläpitäjänä on tällä hetkellä Sami Mattila.

Yhdistyksellä on edelleen oma virallinen Facebook-tili, Finfanteam ry, jota seuraamaan ja jolla keskustelemaan ovat tervetulleita niin em. ryhmän jäsenet kuin kaikki muut lentopallosta ja fanitoiminnasta kiinnostuneet.

FinFanTeam ry hallitus

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail