Lentopallon virallinen faniyhdistys Finfanteam järjestää Tallinnan naisten EM-kisojen Suomen alkulohkopelien yhteydessä perinteiset fanitapaamiset kaikille Finfaneille. Mukana järjestelyissä ovat Lentopalloliitto, Ikaalisten Matkatoimisto, Aikamatkat, Matka-Ärrä ja Teras Beach Tallinn.

Kokoontumispaikkana toimii Teras Beachin Tallinnan halli osoitteessa Löuka 6 13516 Tallinna Harjumaa. Halli sijaitsee lähellä pelipaikkaa Saku Suurhallia.

Sisäänpääsymaksu hallille on 15€/ilta ja Finfanteamin jäseniltä 10 €/ilta. Kisatunnelmaan suomalaiset johdattaa tuttu mies eli mediapersoona Kaj ”Kaitsu” Kunnas. Hallille rakennetaan esiintymislava, äänentoisto ja valot kaikkia esiintyjiämme varten. Ravintolapalvelut pelaavat luonnollisesti myös kohtuuhinnoilla asiakkaille. Kaitsu vetää etu- ja jälkihiet haastatellen paikalle saapuvia lentisguruja.

 

Viikon ohjelma

To 17.8 17:00 Suomi Slovakia. Klo 21 Jälkihiki Kaj Kunnas, noin klo 21.30 esiintyy Guitar Slingersistä tutut Ben Granfeld & Jore Marjaranta. Ulkomailla paljon keikkaileva Ben Granfeld kertoo odotettavissa olevan hyvää meininkiä ja jammailua kybällä! Suomessa keikkailu on jäänyt vähän vähäiseksi, mutta korjataan se puute nyt, kertoo Maestro Granfelt. Jos olet hyvän kitaramusan diggari, älä missaa tätä keikkaa.

Jore Marjaranta aloitti soolouransa vuonna 2000 ja on julkaissut 7 albumia. Hänellä on paljon tunnettuja lauluja mm. ”Haaveet kaatuu” elokuvasta Pahat Pojat, ”Miten pelko lähtee” elokuvasta Minä ja Morrison, ”Niin kaunis on Helsinki nyt”, ”Tiedän rakkaus elää”, ”Tavallista elämää”, ”Kävelet tähtiin päin”, ”Huomaan vain sinut”. Uusimman laulun ”Mikset sä jäänyt” Jore julkaisi lokakuussa 2021. Jore tuli tunnetuksi jo 90-luvun alussa Leningrad Cowboys yhtyeen jäsenenä kiertäen maailmaa ja esiintyen mm. 1994 MTV Video Music Awards -palkintogaalassa New Yorkissa ja Senaatintorilla Helsingissä Puna-armeijan kuoron kanssa vuonna 1993.

La 19.8 19:00 Viro – Suomi, klo 22 Jälkihiki Kaj Kunnas, noin klo 22.30 upea cover-bändi J&J duo. J&J on viihdeduo, joka on kiertänyt Suomen keikkalavoja kunniakkaasti jo yli viidentoista vuoden ajan. Heidän ensimmäinen albuminsa ”Köyhä laulaa” on striimannut nimikkokappaleensa vanavedessä yli platinarajan. Toinen studioalbumi ”Olkoon se niin” julkaistiin vuonna 2021.

Kahden miehen synnyttämä soundi ei kalpene suuremmillakaan kokoonpanoille. Bändi tunnetaan oman tuotantonsa lisäksi myös coverpumppuna ja parhaimmillaan oma musiikki yhdistettynä lainattuihin kappaleisiin muodostaa aina tilanteeseen sopivan viihde-elämyksen.

Bändin studiokokoonpanon muodostavat muusikko Jesse Villa sekä näyttelijä Jaakko Loukkola. Livekokoonpanossa vuorottelevat Jesse Villa, Jaakko Loukkola sekä Jukka Mynnilä.

Su 20.8 16:00 Ranska – Suomi, klo 19 Jälkihiki Kaj Kunnas, noin klo 19.30 Costello Hautamäki. Popeda-ikoni, kitaristi Costello Hautamäki tekee soolokeikkoja ”mies ja kitara” -meiningillä silloin kun Popeda pitää keikkataukoa. Costellon settilista koostuu muun muassa Popedan, Hurriganesin sekä hänen omista jo ikivihreistä suomirock-klassikoistaan. Ja saattaapa setistä löytyä myös muutama ulkomainen rokkiklassikkokin!

Hän nauttii rock’n’rollin soittamisesta ympäri Suomea ja nyt myös Tallinnassa: ”Isommilta areenoilta pienille stageille, kaikki ovat yhtä mukavia. Kunhan juomaa ja rokkia riittää, niin riittää tunnelmaakin.Näissä yhden miehen rokki-illoissa, kuten bändikeikoillakin tunnelma nousee kattoon ja joskus jopa katon läpi. Koe rock’n’rollin lämpö ja läheisyys – ja tule mukaan huutamaan tai laulamaan kurkkusi käheäksi!”

Ma 21.8 20.00 Espanja – Suomi, klo 17.30 Etuhiki Kaj Kunnas, noin klo 18.00 Costello Hautamäki. kts yllä.

Ke 23.8 17:00 Suomi – Alankomaat, klo 20 Jälkihiki Toni Flink, noin klo 21.00 Tommi Läntinen duo. Upeaääninen ja karismaattinen Tommi Läntinen on kirjoittanut, esittänyt ja levyttänyt musiikkiaan jo yli neljänkymmenen vuoden ajan. Lukuisten sooloalbumiensa lisäksi hän on vaikuttanut pitkän uransa aikana mm. Boycott-yhtyeessä ja tehnyt kappaleita myös muille artisteille. Läntisen suurimpiin hitteihin lukeutuvat esimerkiksi Via Dolorosa, Kevät ja minä, Rööperin kuu, Syvälle sydämeen sattuu, Satelliitti, Villi ja vapaa. Luvassa on upeaa kuultavaa Tallinnan illassa.

Suomen joukkue saapuu lopuksi paikalle tervehtimään kannattajiaan perinteiseen fanitapaamiseen.

Myös kisapelit Suomeen välittävä YLE tulee seuraamaan fanien tunnelmaa Teras- hallille! Mainittakoon vielä, että kaikki artistit tulevat katsomaan myös esiintymispäivänään pelattavan Suomen pelin.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail